BC Tienen stelt voor

Het Bedrijvencentrum Tienen is een heuse kweekgrond. In de loop der jaren ontgroeiden tal van bedrijven ons centrum. Door ons gekweekt slaan ze nu met succes hun vleugels uit, daar zijn we fier op!

Manager Eric Kessels en zijn team wensen u van harte welkom!

  

 

Onze Missie

Het BC Tienen wil bijdragen tot de ontwikkeling van jonge bedrijven in de regio. Wij helpen daarom startende ondenemers op weg.

Het BC Tienen biedt een kostenvriendelijke huisvesting.

Wij bieden aan startende ondernemers een professionele huisvesting aan de hand van moderne kantoren met gemeenschappelijke infrastructuur.

Bekijk ons aanbod

Het BC Tienen presenteert zich als een echt dienstencentrum ten aanzien van zijn huurders. Het secretariaat verzorgt ondermeer het onthaal van uw bezoekers,  onderhoud en bewaking van gemeenschappelijke ruimten,...

Het Bedrijvencentrum Tienen fungeert als een reëel en effectief contactplatform voor startende ondernemers. U praat tijdens de koffie of lunchpauze met collega-ondernemers, u wisselt ervaringen uit, u leert van mekaar. 

Uw klanten en leveranciers ervaren het Bedrijvencentrum als een dynamische en professionele omgeving. Die dynamiek wordt op gang gebracht en gehouden door het samenspel van huurders en management/secretariaat van het Bedrijvencentrum.

Profiteer van onze promotiecampagne

Bij ondertekening van een contract voor 1 jaar, krijgt u momenteel een korting van 10% gedurende dit jaar.