Op zoek naar een vergaderzaal?

Dan is het vlot bereikbare Bedrijvencentrum Tienen uw eerste keuze!

Contacteer ons via onze website! Doe het vandaag nog!

Wij helpen u graag

verder!


Vergaderzaal te huur: kies uit diverse ruimtes voor elke gelegenheid

Diverse capaciteiten voor elke gelegenheid

Flexibele beschikbaarheid

Voorzieningen die het verschil maken

Gemakkelijke bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid

Flexibele reserveringsmogelijkheden

Toegankelijkheid voor iedereen


 

 

Vergaderzaal te huur: kies uit diverse ruimtes voor elke gelegenheid

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele en goed uitgeruste vergaderzaal te huur, biedt onze locatie een scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om een grote conferentie, een intieme brainstormsessie of een privégesprek, onze vergaderzalen zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Diverse capaciteiten voor elke gelegenheid

Onze vergaderzaal te huur zijn afgestemd op diverse behoeften, variërend van kleine bijeenkomsten tot grootschalige evenementen. Met een capaciteit van 3, 6 en 25 personen bieden we ruimtes die geschikt zijn voor allerlei soorten vergaderingen.

De kleinste vergaderzaal, geschikt voor 3 personen, is 24/7 beschikbaar, elke dag van de week. Ideaal voor spontane vergaderingen, teleconferenties of privégesprekken.

Voor grotere bijeenkomsten bieden we een vergaderzaal te huur aan met verschillende capaciteiten. Namelijk:  6 personen, 12 personen en een ruimte die plaats biedt aan 25 personen.

Flexibele beschikbaarheid

Onze vergaderzaal te huur is op verschillende tijdstippen beschikbaar. Zo kunnen bedrijven de ruimtes reserveren op basis van hun specifieke behoeftes en werkschema’s.

Voorzieningen die het verschil maken

Op aanvraag bieden we diverse voorzieningen om uw vergaderervaring te optimaliseren. Of het nu gaat om koffie, thee, water of een smakelijke selectie broodjes, wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op de vergadering terwijl wij voor de details zorgen.

Gemakkelijke bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid

Onze vergaderzaal te huur is strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar met de auto, trein en bus. Voor diegenen die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor het bijwonen van vergaderingen stressvrij en handig is.

Flexibele reserveringsmogelijkheden

Of u nu een vergaderzaal nodig heeft voor een uur, een halve dag (4 uur) of een volledige dag (8 uur), wij bieden flexibele reserveringsopties om aan uw planning te voldoen.

Toegankelijkheid voor iedereen

Onze vergaderzaal te huur met capaciteit van 6 en 25 personen bevinden zich op de begane grond, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor mindervaliden. Voor diegenen die op zoek zijn naar een meer afgelegen ruimte, biedt onze kantoorruimte voor 3 personen op de eerste verdieping rust en privacy, verwijderd van het geroezemoes van andere kantoren.

Kortom, onze vergaderzaal te huur is ontworpen met het oog op veelzijdigheid, comfort en gemak, waardoor bedrijven de perfecte omgeving kunnen kiezen voor hun unieke behoeften en doelen.